Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και παίρνουμε το 6,5 lt, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τον κιμά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε και μετά σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα πράσα χοντροκομμένα. Ανακατεύουμε να μαραθούν τα πράσα. Στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα, το ¼ μαιντανό και τον πελτέ. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μάτι στο 9. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm στο turbo για 15’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στη πρώτη κόκκινη ένδειξη soft, χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί ο κιμάς για 15’. Κλείνουμε το μάτι, περιμένουμε να γυρίσουν όλοι οι δείκτες στην αρχική τους κατάσταση και ο κιμάς μας είναι έτοιμος.
Βάζουμε τον κιμά στο τρυπητό και τον έχουμε στραγγίζουμε, κρατάμε τον ζωμό για μελλοντική συνταγή στην κατάψυξη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με τα τυριά. Παίρνουμε το τετρόντο και βάζουμε χαρτί ψησίματος στον πάτο, στη συνέχεια το ένα φύλλο ζύμης, το μείγμα, και από πάνω το δεύτερο φύλλο ζύμης. Αλείφουμε με το μείγμα αυγού, χαράζουμε σε κομμάτια, βάζουμε το σκεύος στο μάτι. Ρυθμίζουμε 50’ στο navigenio sto 2o πεδίο και το μάτι της κουζίνας στο 3 ή 4 για 40’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα