Βάζουμε στο πάτο του σκεύους 1 φύλλο ψησίματος που έχουμε κόψει στο μέγεθος του σκεύους μας Προσθέτουμε το 1ο φύλλο ζύμης Στη μέση της ζύμης προσθέτουμε το τυρί τριμμένο (αλμυρό τυρί), από πάνω βάζουμε εναλλάξ μια φέτα τυρί και μια ζαμπόν. Προσθέτουμε το 2ο φύλλο ζύμης και αλείφουμε με το αυγό (νερομένο με 1 κουταλιά της σούπας νερό αν θέλουμε). Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3 και βάζουμε το navigenio στο 3ο πεδίο για 25 λεπτά.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα