Βάζουμε στο σολωμο λίγο χυμό πορτοκάλι και λίγο σκόρδο και το βάζουμε 10' στο ψυγείο
Βάζουμε μέσα στο 3.5 σκεύος τα σπαράγγια με λίγο νερό που να σκεπάζει τον πυθμένα. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσεις στον δείκτη soft κλείνουμε το μάτι.
Βγάζουμε από το ψυγείο τον σολωμο και τον στεγνώνουμε με ένα χαρτί κουζίνας. Παίρνουμε το tetrodo και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο χοντρό μαύρο βάζουμε μέσα το σολωμο. Όταν ξεκολλάει τον γυρνάμε, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημενο και τον χυμό πορτοκάλι. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρεύει για 7'. Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε τα σπαράγγια, σοτάρουμε, και προσθέτουμε το τζιντζερ, το αλάτι, το πιπέρι, και τον υπόλοιπο χυμό πορτοκάλι. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε αλλά 2'.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα