Βαζουμε σε ενα μεγάλο μπωλ τα φιλετα κοτόπουλου σε κομματάκια. Το κοτοπουλο ή το έχουμε βράσει ή το έχουμε ψήσει. Προσθέτουμε στο μπωλ τα μακαρόνια, τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα ⅔ του μαϊντανόυ, 200 γρ τυρί, και όλη τη σάλτσα.
Ανακατεύουμε καλά. Στο σκεύος μας κοβουμε στις διαστάσεις και βάζουμε στο πάτο αντικολλητικο χαρτί. Μετά απλώνουμε το μείγμα και ανοίγουμε το μάτι. Βάζοντας 100 γρ τυρί από πάνω. Διαδικασία: Παίρνουμε το navigenio. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 ή 3. Βάζουμε το navigenio ανάποδα πάνω από το σκεύος μας.
Ρυθμιζουμε το navigenio στο 1ο πεδίο για 45'. Αν δούμε ότι χρειάζεται το αφήνουμε επιπλέον 10'. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε με τον υπολοιπουμενο μαϊντανό.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα