Χοιρινό με πατάτες και πιπεριές

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 45 λΜαγείρεμα
  • 50 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος και ανοιγουμε το μάτι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στη μπριζόλα και χτυπήσει το audiotherm, ανοίγουμε καπάκι και σοτάρουμε το κρέας. Μετά από 2' (όταν θα ξεκολλάει ευκολα) το γυρίζουμε, τσιγαριζουμε και από την άλλη πλευρά και το βγάζουμε από το σκεύος.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε στο σκεύος τις πιπεριές χοντροκομμενες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσο και το καρότο. Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε το λάδι, τις πατάτες χοντροκομμένες, τα ντοματινια και τον μισό μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στη 1 και 45'. Βάζουμε το audiotherm στο καρότο και το μάτι στο 7. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password