Ψητό μπούτι χοιρινό με πατάτες

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε τρύπες στο κρέας και προσθέσομε αλάτι, πιπέρι, και τα σκόρδα. Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές 2 φορές. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 2ο

    Με το μάτι στο 9, κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 45’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 45’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Σερβίρουμε με τις πατάτες φούρνου.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password