Προθερμαίνουμε το 3.5lt σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Στο σεύος 5lt προσθέτουμε τις πατάτες και 1 δάχτυλο νερό. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Σε ένα μπολ φτιάχνουμε την ζύμη και την χωρίζουμε στα 2. Στο πάτο του 3.5lt βάζουμε χαρτί ψησίματος με ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το 1ο φύλλο στον πάτο. Προσθέτουμε την γέμιση μαζί με μέρος από τα τυριά και ανοίγουμε το 2ο φύλλο από πάνω. Προσθέτουμε το υπολειπόμενα τυριά από πάνω και τον κρόκο. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 και βάζουμε το navigenio ανάποδα στο 1ο πεδίο για 60’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα