Μοσχάρι με σπανάκι και βασιλικό

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας στεγνό από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπανάκι. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 30’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 30’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκ

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9, περιμένουμε να πάρει μια βράση, προσθέτουμε σταδιακά το σπανάκι. Κλείνουμε με το καπάκι με το μάτι στο 3. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 3’ στην ένδειξη ‘καρότο’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password