Χρησιμοποιούμε ένα τηγάνι χωρητικότητας 3,5 λίτρων και διαμέτρου 24 εκατοστών και ρυθμίζουμε τον εστία στο 7 από 9. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τον ακουστικό θερμόμετρο και τον ρυθμίζουμε στο "μπριζόλα". Μόλις φτάσει στη μπριζόλα, ανοίγουμε το τηγάνι και προσθέτουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε για να τα σοτάρουμε.
Στη συνέχεια, ξεκαθαρίζουμε με το λευκό κρασί. Αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τον οργανικό ντομάτι, το δυόσμο, την πάστα ντομάτας, την κόκκινη πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, το κουρκούμα και το ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Κλείνουμε το καπάκι χρησιμοποιώντας το Secuquick και ρυθμίζουμε τον ακουστικό θερμόμετρο σε 15 λεπτά στο Turbo. Όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη "Soft", μειώνουμε τη φωτιά στο 2. Όταν ο δείκτης φτάσει στο "turbo", το φαγητό θα έχει μαγειρευτεί για 15 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και περιμένουμε ο δείκτης να επιστρέψει αριστερά και το καπάκι να ανοίξει. Αφού οι δείκτες έχουν γυρίσει αριστερά και ακούσουμε το καπάκι να ανοίγει, η σάλτσα με το μοσχάρι και τα σπαγγέτι είναι έτοιμα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα