Βάζουμε το νερό με την πατάτα στο 2lt σκεύος, ανοίγουμε το μάτι στο 7, και κλείνουμε με το καπάκι. Μόλις ο πράσινος δείκτης ανέβει πάνω από τον μεσαίο μαύρο, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 15΄. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πατάτα με όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο, μπέικον, και gouda. Βουτυρώνουμε το 1.3lt σκεύος, και βάζουμε κυκλικά το μπέικον στον πάτο.
Προσθέτουμε το μισό μείγμα πατάτας, το gouda σε φέτες, το υπόλοιπο μείγμα πατάτας, και κλείνουμε με το μπέικον. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 για 10’ και ρυθμίζουμε το navigenio ανάποδα από πάνω για 15’ στο 1ο πεδίο.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα