Πίτα Γκούρα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 15 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το νερό με την πατάτα στο 2lt σκεύος, ανοίγουμε το μάτι στο 7, και κλείνουμε με το καπάκι. Μόλις ο πράσινος δείκτης ανέβει πάνω από τον μεσαίο μαύρο, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 15΄. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πατάτα με όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο, μπέικον, και gouda. Βουτυρώνουμε το 1.3lt σκεύος, και βάζουμε κυκλικά το μπέικον στον πάτο.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το μισό μείγμα πατάτας, το gouda σε φέτες, το υπόλοιπο μείγμα πατάτας, και κλείνουμε με το μπέικον. Ανοίγουμε το μάτι στο 2 για 10’ και ρυθμίζουμε το navigenio ανάποδα από πάνω για 15’ στο 1ο πεδίο.

80 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password