Ρύζι με σάλτσα βασιλικού

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 25 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Κρατάμε μόνο τα φύλλα του βασιλικού, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, λιώνουμε τις ντομάτες στον τρίφτη μαζί με το σκόρδο. Λιώνουμε το κρεμμύδι και χοντροκοβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Βράσιμο Βάζουμε το σκεύος στο μάτι, το ανοίγουμε στο 7, προσθέτουμε το λάδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το λιωμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστουν τα υγρά από το κρεμμύδι και προσθέτουμε το λευκό κρασί. Σοτάρουμε για 2’. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

  • Βήμα 2ο

    Ανεβάζουμε το μάτι σου 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm 1’ στο turbo. Σε ένα άλλο σκεύος (3 lt 20 cm) βάζουμε το ρύζι και το νερό. Ανακατεύουμε, κλείνουμε με το καπάκι και Ρυθμίζουμε στο 7, 15’ στο καρότο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε το μάτι στον 2. Σερβίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password