Κόβουμε το μοσχάρι, τις πιπεριές Φλωρίνης, και τα καρότα σε λεπτές λωρίδες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Προθερμαίνουμε το wok στο 7. Βάζοντας το audiotherm στην μπριζόλα.
Ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε το κρέας και τσιγαριζουμε. Βγάζουμε το κρέας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Στο wok προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, και τις πιπεριές με το λάδι καρύδας. Τσιγαριζουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα μανιταρια και περιμένουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και μόλις πάρει μια βράση, τα υπόλοιπα υλικά, εκτός των noodles και το κορν φλάουρ. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 35’ στο καρότο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 2. Μετά από 35’ ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε το κορν φλάουρ (δείτε βίντεο).
Ανοίγουμε την θερμοκρασία στο 7 και προσθέτουμε τα noodles μόλις πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε στο 2, κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε 5’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα