Σε ένα μπολ προσθέτουμε τις μικρές πατάτες, αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, μουστάρδα, σκελίδες σκόρδο, μισή κουταλιά ρίγανης, και τον χυμό από το λεμόνι. Αφήνουμε τις πατάτες να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπριζόλες στο μπολ. Προσθέτουμε περισσότερο αλάτι, πιπέρι και την υπόλοιπη ρίγανη. Αφήνουμε τις μπριζόλες να μαριναριστούν με τις πατάτες για 3 λεπτά επιπλέον.
Ανάβουμε την εστία στα δύο τρίτα (7) μέχρι το audiotherm να φτάσει στην ένδειξη "steak". Στη συνέχεια, ανοίγουμε το καπάκι και τοποθετούμε τις μπριζόλες και πάνω σε αυτές τις μικρές πατάτες. Συνεχίζουμε αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και κλείνουμε με το Secuquick. Ρυθμίζουμε τον ακουστικό θερμόμετρο σε 15 λεπτά στη ρύθμιση Turbo. Όταν ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην πρώτη ένδειξη "soft", χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 2. Μετά από 15 λεπτά, σβήνουμε την εστία. Περιμένουμε να γυρίσουν όλοι οι δείκτες στην κατάσταση αναμονής και ανοίγουμε το καπάκι. Τέλος, τοποθετούμε το Navigenio για 5 λεπτά στην πρώτη διπλή ζώνη για να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα των πατατών ψητών στο φούρνο.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα