Κουλουράκια κανέλας

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 35Servings
  • 45 λPrep Time
  • 35 λCook Time
  • 1:20 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε στο μίξερ τα 4 αυγά, ξεκινάμε στο 2 και σιγά σιγά προσθέτουμε την ζάχαρη. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, δυναμώνουμε στο 4 και προσθέτουμε το ηλιέλαιο, περιμένουμε 10’’ και προσθέτουμε τις βανίλιες, το baking powder, μέσα στο χυλό λεμόνι προσθέτουμε την σόδα, και προσθέτουμε το μείγμα στην ζύμη. Μέσα στο γάλα προσθέτουμε την αμμωνία, και στην συνέχεια το προσθέτουμε στο μείγμα. Σιγά σιγά αρχίζουμε και προσθέτουμε την μισή ποσότητα αλεύρι.

  • Βήμα 2ο

    Σταματάμε το μίξερ και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε την άλλη μισή ποσότητα αλεύρι ελαφρά με τα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για ½ ώρα και πλάθουμε τα κουλουράκια μας.

  • Βήμα 3ο

    Στο σκεύος έχουμε βάλει χαρτί ψησίματος και ηλιέλαιο. Ανοίγουμε το μάτι στο 2, τοποθετούμε μέσα τα κουλουράκια, και τα αλείφουμε με αυγό. Στην συνέχεια, καλύπτουμε τα κουλουράκια με το Navigenio ρυθμισμένο στο 1ο πεδίο για 35’. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για την υπόλοιπη ζύμη.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password