Μείγμα με μούρα: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα raspberries, τα μύρτιλα, το χυμό από το λεμόνι, την καστανή ζάχαρη, και το κορν φλάουρ.
Βάση του κέικ: Βαζουμε σε ένα μπωλ τα αυγά και τα χτυπάμε για 10”, στην συνέχεια προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε γυμνάζοντας το μπράτσο για 15”. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο, το baking powder, ανακατεύοντας καθ’όλη την διάρκεια (μπορείτε να το κάνετε και στο μίξερ, ή μιξερ χεριού αλλά καλύτερο είναι χειροκίνητα για να μην δουλέψετε πολύ την βάση). Στο τέλος προσθέτουμε την βανίλια, το αλάτι και sour cream.
Επικάλυψη: Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν την μορφή μιας μικρής ζύμης που τρίβεται αν προσπαθήσεις να την πλασεις. Ψήσιμο: Κόβουμε ένα κομμάτι αντικολλητικο χαρτί που να σκεπάζει και πλάγια το σκεύος μας και το βουτυρωνουμε καλά.
Βάζουμε το σκεύος στο μάτι στο 7, στα 2/3 της δικιάς σας κουζίνας, και ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε το καπάκι, προσθέτουμε το αντικολλητικο χαρτί και στην συνέχεια την βάση του κέικ και απλώνουμε καλά. Από πάνω προσθέτουμε το μείγμα με τα μούρα, και την επικάλυψη. Στην συνέχεια παίρνουμε το Navigenio το τοποθετούμε ανάποδα πάνω στο σκεύος, ανοίγουμε το μάτι στο 2, και το Navigenio στο πρώτο πεδίο. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 40’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα