Κότσι μοσχαρίσιο (οσομπούκο) με μπύρα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 12::0 ωΠροετοιμασία
  • 45 λΜαγείρεμα
  • 12:45 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Δένουμε το κοτσι γύρω γύρω με το σκοινί μαγειρικής. Σε ένα μπωλ βάζουμε το κότσι και προσθέτουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.

  • Βήμα 2ο

    Μεταφέρουμε το κοτσι στο σκεύος μαζί με την μαρινάδα. Προσθέτουμε τις ντομάτες λιωμένες, το κρεμμύδι χοντροκομμένο, τα καρότα χοντροκομμένα, αλάτι, πιπέρι, τον κρόκο Κοζάνης και το ελαιόλαδο.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι και ανοίγουμε στο 9. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι μόλις πάρει μια μικρή βράση και ρυθμίζουμε το audiotherm 30’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης ανέβει στο πρώτο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και μαγειρεύουμε 30’ στο turbo. Μόλις περάσουν τα 30’ κλείνουμε το μάτι, περιμένουμε οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση και ανοίγουμε το καπάκι. Περιχύνουμε με το μέλι. Κλείνουμε το καπάκι, αφαιρούμε τον μετρητή, και ανοίγουμε το μάτι στο 3-4 για 10-15 λεπτά για να εξατμιστεί το ζουμί.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password