Πατατόπιτα της Ελευθερίας

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 35 λΠροετοιμασία
  • 35 λΜαγείρεμα
  • 1:10 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Για την ζύμη
  • Για την γέμιση
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανακατεύουμε το αλεύρι, την ξερή μαγιά, 175gr νερό, 30gr ελαιόλαδο και τα 150gr γιαούρτι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα στην άκρη.

  • Βήμα 2ο

    Ανακατεύτουμε τις πατάτες, την φέτα, τη ντομάτα τη ρίγανη και τέλος βάζουμε το τυρί γκούντα. Αλείφουμε λίγο λάδι σε μία κόλα αντικολλητικό χαρτί. Ανοίγουμε την ζύμη πάνω στο χαρτί και βάζουμε στην μέση την γέμιση. Βάζουμε το χαρτί μέσα στο σκέυος. Διπλώνουμε από πάνω την ζύμη μέχρι να σκεπάσει τελείως την γέμιση. Αλείφουμε με αυγό από πάνω την πίτα μας.

  • Βήμα 3ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 7 από το 9 για 2 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στο 2 και βάζουμε από πάνω το Navigenio και το ανοίγουμε στο πρώτο πεδίο. Το ρυθμίζουμε για 35 λεπτά με το audiotherm. Όταν ψηθεί, βγάζουμε το Navigenio από πάνω και κλείνουμε το μάτι. Το βγάζουμε από πάνω για λίγο ώστε να κρυώσει και μετά σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password