Λαχανόρυζο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 15 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Έχουμε βάλει το σκεύος μας στο 7, 2/3 της κουζίνας σας για να θερμανθεί. Βάζουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι λιωμένο και την πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη και σοταρω μέχρι το κρεμμύδι να πάρει ένα χρυσό χρώμα αλλά όχι να γίνει καφέ.

  • Βήμα 2ο

    Στην συνέχεια, προσθέτουμε λιγο-λιγο το τριμμένο λάχανο, την ντομάτα λιωμένη, τον πελτέ και ανακατεύω. Προσθέτουμε το σέλινο, αλάτι, πιπέρι, τον κουρκουμά, το θυμάρι, το ρύζι και το νερό, και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τα μικρά ντοματινια από πάνω, δυναμώνουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.

  • Βήμα 3ο

    Ρυθμίζουμε το audiotherm 5’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο δείκτη soft τότε χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά στο turbo. Κλείνουμε μετά από 5 λεπτά, περιμένουμε όλοι οι δείκτες να φτάσουν στην αρχική τους θέση, και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

86 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password