Κατσικάκι κοκκινιστό με πατάτες

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 15 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 45 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος να ζεσταθεί στα 2/3 της αντοχής της κουζίνας σας, εδώ είναι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και σοτάρουμε το κρέας σκέτο. Κλείνουμε το καπάκι και όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο ‘καρότο’ ανοίγουμε και γυρνάμε το κρέας. Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι και τα 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Σβήνουμε το κρέας με το λευκό κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστουν όλα τα υγρά τότε βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στο 9 και ρυθμίσουμε το visiotherm μισή ώρα στο turbo. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2.

  • Βήμα 3ο

    Τότε, ο επάνω κόκκινος δείκτης ανεβαίνει στο turbo. Αφήνουμε το κόκκινο δείκτη στο turbo 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε μέχρι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το γρήγορο καπάκι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password