Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι λιωμένο, ψιλοκομμένο σκόρδο, λεμονοθύμαρο, μαϊντανό, αυγά, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, ξύδι, ελαιόλαδο και πλάθουμε. Προθερμαινουμε και τα 2 σκεύη στο 7, 2/3 της κουζίνας σας και περιμένουμε να φτάσουν στο ‘καροτο’. Ανοίγουμε το griddle και βάζουμε μέσα τους κεφτέδες μας να σοταριστουν. Μόλις προθερμανθεί και το τηγάνι προσθέτουμε τους υπόλοιπους κεφτέδες.
Μετά από 30” περίπου παίρνουμε 2 πιρούνια και γυρνάμε τους κεφτέδες μας. Κλείνουμε τα καπάκια και ψήνουμε τους κεφτέδες μας για 10 λεπτά στο 2 στο griddle και 15 στο 2 στο hotpan. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, παπαρδέλες, πουρέ πατάτας, ή τηγανητές πατάτες.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα