Παέγια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 40 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Για τον ζωμό λαχανικών
  • Για την παεγια
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στο soft για 1’. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι και ανοίγουμε στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα και περιμένουμε ο πρώτος κόκκινος δείκτης να πάει στο σήμα της μπριζολας. ΜΟΛΙΣ φτάσεις στην μπριζόλα, ανοίγουμε και βάζουμε το λάδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το σκόρδο και τσιγαριζουμε. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σουπιες και τα μύδια χωρίς το κέλυφος.

  • Βήμα 3ο

    Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά. Προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ροζ πιπέρι, σάλτσα σογιας, τσιλι, φρέσκο μαϊντανό χοντροκομμένο, θυμάρι, σχοινοπρασο, το φύλλο δάφνης, κολιανδρο, το ρύζι και τον ζωμό. Προσθέτουμε όρθια τα μύδια με το κέλυφος. Συμπληρώνουμε ½ ποτήρι ζωμό ακόμα, προσθέτουμε τον κρόκο Κοζάνης και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm 15’ στο καρότο. Μόλις φτάσει ο κόκκινος δείκτης στο καρότο από το 7 χαμηλώνουμε στο 3.

Tips & variations

  • Σερβίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό!

65 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password