Κουνέλι στιφάδο

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 6Servings
  • 10 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 1:10 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Προετοιμασία

    Σε ένα μπολ βάζουμε το κουνέλι, λευκό ξύδι ώστε να καλύπτει το κουνέλι, 1 κ.σ. μπαχάρι και 3 φύλλα δάφνης. Το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και πριν το μαγείρεμα το ξεπλένουμε και το στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.

  • Βήμα 2ο

    Με κλειστό μάτι, τοποθετούμε το κουνέλι μας μέσα στο σκεύος. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, την τριμμένη ντομάτα, πιπέρι, μπαχάρι, κόκκινο κρασί, 3 φύλλα δάφνης, στικ κανέλας, δεντρολίβανο, αλάτι, γαρύφαλλο, 4 κ.σ. ελαιόλαδο και χοντροκομμένες σκελίδες σκόρδο.

  • Βήμα 3ο

    Ανακατεύουμε με προσοχή και κλείνουμε το καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, 2/3 της κουζίνας σας, και ρυθμίζουμε 1 ½ ώρα ‘καρότο’ στο visiotherm. Μόλις φτάσει π πρώτος κόκκινος δείκτης στην μπριζόλα θ χαμηλώνουμε στο 2.

  • Βήμα 4ο

    Μαγειρεύουμε στο ‘καρότο’ για 1 ώρα. Στη 1 ώρα ανοίγουμε και ανακατεύουμε και αν τα κρεμμύδια είναι έτοιμα αφαιρούμε από το μάτι, αν τα κρεμμύδια είναι ακόμα σκληρά (έχει να κάνει με την κουζίνα σας) αφήνουμε για ακόμα μισή ώρα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password