Κουνέλι στιφάδο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 60 λΜαγείρεμα
  • 1:10 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Προετοιμασία

    Σε ένα μπολ βάζουμε το κουνέλι, λευκό ξύδι ώστε να καλύπτει το κουνέλι, 1 κ.σ. μπαχάρι και 3 φύλλα δάφνης. Το αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και πριν το μαγείρεμα το ξεπλένουμε και το στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.

  • Βήμα 2ο

    Με κλειστό μάτι, τοποθετούμε το κουνέλι μας μέσα στο σκεύος. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, την τριμμένη ντομάτα, πιπέρι, μπαχάρι, κόκκινο κρασί, 3 φύλλα δάφνης, στικ κανέλας, δεντρολίβανο, αλάτι, γαρύφαλλο, 4 κ.σ. ελαιόλαδο και χοντροκομμένες σκελίδες σκόρδο.

  • Βήμα 3ο

    Ανακατεύουμε με προσοχή και κλείνουμε το καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, 2/3 της κουζίνας σας, και ρυθμίζουμε 1 ½ ώρα ‘καρότο’ στο visiotherm. Μόλις φτάσει π πρώτος κόκκινος δείκτης στην μπριζόλα θ χαμηλώνουμε στο 2.

  • Βήμα 4ο

    Μαγειρεύουμε στο ‘καρότο’ για 1 ώρα. Στη 1 ώρα ανοίγουμε και ανακατεύουμε και αν τα κρεμμύδια είναι έτοιμα αφαιρούμε από το μάτι, αν τα κρεμμύδια είναι ακόμα σκληρά (έχει να κάνει με την κουζίνα σας) αφήνουμε για ακόμα μισή ώρα.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password