Βάζουμε τις φακές μέσα στο σκεύος και 4 ποτήρια νερό μαζί με τη σάλτσα ντομάτας Βάζουμε το καρότο, αλάτι πιπέρι, το κρεμμύδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι, την κόκκινη πιπεριά, τη δάφνη,το φρέσκο σέλινο και τις τρεις κουταλιές της σούπας λάδι. Ανοίγουμε το μάτι στο 9. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το γρήγορο καπάκι.
Το κλείνουμε και βάζουμε ένα λεπτό στο τούρμπο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης έρθει στον πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε, και μόλις φτάσει στο πρώτο νταμάκι του τούρμπο θα βράσει ένα λεπτό. Όταν χτυπήσει, το κλείνουμε. Μόλις γυρίσουν πίσω και οι δύο κόκκινοι δείκτες, ανοίγουμε και είναι έτοιμες οι φακές μας.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα