Ανάβουμε το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τα φρέσκα και το πράσο σε μικρά κομματάκια. 2 κρεμμύδα πολτοποιημένα. Τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τα καρότα ψιλοκομμένα. Βάζουμε την σουπιά. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί βγάζουμε την σουπιά.
Προσθέτουμε τον αρακά, το σχινόρασο, άνιθο, κολίανδρο, αλάτι και πιπέρι. Επίσης προσθέτουμε ντοματίνια, εστραγκόν, πιπέρια, πελτέ, λάδι και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα 6 ξερά κρεμμύδια σε κομμάτια στην κοιλιά της σουπιάς. Την τοποθετούμε στην μέση κάνοντας χώρο στο σκεύος. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο.
Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 3. Όταν φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί μία ώρα. Κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα