Χταποδάκι ξυδάτο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 15 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το χταπόδι.

  • Βήμα 2ο

    Ξεροψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το audiotherm για 10 λεπτά στο turbo και το μάτι στο 9. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε στο 2.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις χτυπήσει το audiotherm, κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης. Ανοίγουμε, και σερβίρουμε με λίγο ρίγανη, λάδι, ξύδι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password