Στο σκεύος 3,5lt βάζουμε μισό δάκτυλο νερό και τις πατάτες μας καθαρισμένες.
Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.
Μόλις ο δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε στο 3.
Όταν φτάσει στο turbo, αφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν και κλείνουμε το ρεύμα.
Μόλις ανοίξει, βγάζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στην λαζανιέρα.
Έχουμε ανακατέψει το λάδι, το χυμό από τα λεμόνια και την φρυγανία και το σκόρδο.
Τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες. Προσθέτουμε τις πέστροφες.
Βάζουμε τις σκελίδες σκόρδο μέσα στις πέστροφες.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε την λαζανιέρα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι και 20 με ανοιχτό. Σερβρίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα