Πέστροφες με πατάτες στο φούρνο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 50 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Στο σκεύος 3,5lt βάζουμε μισό δάκτυλο νερό και τις πατάτες μας καθαρισμένες.

  • Βήμα 2ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις ο δείκτης φτάσει στο πρώτο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε στο 3.

  • Βήμα 4ο

    Όταν φτάσει στο turbo, αφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν και κλείνουμε το ρεύμα.

  • Βήμα 5ο

    Μόλις ανοίξει, βγάζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στην λαζανιέρα.

  • Βήμα 6ο

    Έχουμε ανακατέψει το λάδι, το χυμό από τα λεμόνια και την φρυγανία και το σκόρδο.

  • Βήμα 7ο

    Τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες. Προσθέτουμε τις πέστροφες.

  • Βήμα 8ο

    Βάζουμε τις σκελίδες σκόρδο μέσα στις πέστροφες.

  • Βήμα 9ο

    Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο.

  • Βήμα 10ο

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

  • Βήμα 11ο

    Βάζουμε την λαζανιέρα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι και 20 με ανοιχτό. Σερβρίρουμε.

33 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password