Έχουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε 6κσ λάδι και το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και τσιγαρίζουμε 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες για να τσιγαριστούν και αυτές 2 λεπτά.
Βάζουμε μέσα χυμό ντομάτας, το χυμό από τα λεμόνια, εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι, άνιθο και μαϊντανό.
Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε 20 λεπτά με το audiotherm στο καρότο.
Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.
Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τον ξυφία. Ανεβάζουμε το μάτι στο 7.
Βάζουμε 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.
Μόλις χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα