Ξυφίας κοκκινιστός

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 30 λΜαγείρεμα
  • 40 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Έχουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε 6κσ λάδι και το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και τσιγαρίζουμε 2 λεπτά.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες για να τσιγαριστούν και αυτές 2 λεπτά.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε μέσα χυμό ντομάτας, το χυμό από τα λεμόνια, εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι, άνιθο και μαϊντανό.

  • Βήμα 4ο

    Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε 20 λεπτά με το audiotherm στο καρότο.

  • Βήμα 5ο

    Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.

  • Βήμα 6ο

    Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τον ξυφία. Ανεβάζουμε το μάτι στο 7.

  • Βήμα 7ο

    Βάζουμε 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.

  • Βήμα 8ο

    Μόλις χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.

20 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password