Στεγνώνουμε καλά τα ψάρια μας. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Βάζουμε το φιλέτο στο αλεύρι, το αυτό και μετά στην φρυγανιά.
Βάζουμε το σκεύος στο μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα.
Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε το λάδι να καλύψει τον πυθμένα του σκεύους.
Βάζουμε μέσα τον μπακαλιάρο και το αφήνουμε 3 λεπτά. Γυρίζουμε με ένα πιρούνι.
Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Αφήνουμε πάνω στο μάτι 5 λεπτά.
Ανοίγουμε και σερβρίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα