Μπακαλιάρος πανέ

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 3Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 15 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Στεγνώνουμε καλά τα ψάρια μας. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το φιλέτο στο αλεύρι, το αυτό και μετά στην φρυγανιά.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε το λάδι να καλύψει τον πυθμένα του σκεύους.

  • Βήμα 5ο

    Βάζουμε μέσα τον μπακαλιάρο και το αφήνουμε 3 λεπτά. Γυρίζουμε με ένα πιρούνι.

  • Βήμα 6ο

    Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Αφήνουμε πάνω στο μάτι 5 λεπτά.

  • Βήμα 7ο

    Ανοίγουμε και σερβρίρουμε.

22 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password