5lt 32cm hotpan

Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 250gr μακαρόνια μαφαλντινέ
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
  • 2 κλωνάρια μέντα
  • 4 κλωνάρια κόλιανδρο
  • 90γρ αντζούγιες φιλέτο
  • 20 ντοματίνια
  • 15ml λευκό κρασί
  • 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλαίων
  • Πιπέρι
  • 750ml νερό
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 700γρ κουνουπίδι, σε κομμάτια
  • 250γρ μύδια
  • 1 πράσο, πολτοποιημένο
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 10 ντοματίνια
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 100γρ σάλτσα ντομάτας
  • 1 κσ πελτές ντομάτας
  • 1 κγ εστραγκόν
  • 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλάιων
  • Πιπέρι
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 400γρ γαρίδες, χωρίς το κεφάλι
  • 250γρ λιγκουίνι
  • 500γρ ζωμό λαχανικών
  • 1 λεμόνι, χυμός και ξύσμα
  • 50ml λευκό κρασί
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλαίων
  • Πιπέρι
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 500γρ μακαρόνια μαφαλντίνε
  • 400gr γαρίδες
  • 400γρ φρέσκια ντομάτα
  • 1 λευκό κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • ½ ματσάκι δυόσμο
  • 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • 60ml ροζέ κρασί
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 650γρ ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι Ιμαλαίων
  • Φρέσκο πιπέρι
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 1200gr μοσχάρι, ελιά
  • 2 κιλά κρεμμύδια μικρά
  • 1 λευκό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 200γρ φρέσκια ντομάτα
  • 20 ντοματίνια
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 30ml ροζέ κρασί
  • 2 κόκκινες πιπεριές, σε λωρίδες
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κσ πελτέ ντομάτας
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κγ φρέσκο δεντρολίβανο
  • ½ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
  • ½ κγ γαρύφαλλο
  • 1 κγ μπαχάρι
  • 1 κσ πιπέρια
  • 5 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλαίων
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 350γρ μύδια
  • 250γρ λιγκουίνι
  • 1 κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 700γρ ζωμό λαχανικών
  • 1 πράσο, χοντροκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια, χοντροκομμένο
  • 5γρ σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 20γρ άνηθο, ψιολοκομμένο
  • 35ml ούζο
  • 1 κσ εστραγκόν
  • 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλαίων
  • Φρέσκο πιπέρι
x

Register

Lost Password