Ελευθερία
Manager AMC cookware- Expert:
- Βραδινό
- Μεσημεριανό
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Συνταγές
x
Συστατικά
- 100γρ φασόλια, φουσκωμένα με 1 σκελίδα σκόρδο και 1 δάφνη
- 300ml νερό
- 4 κλωνάρια σέλερι
- 60γρ κοφτό μακαρόνι
- 2 λευκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 200γρ φασολάκια
- 3 καρότα, τριμμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, χοντροκομμένη
- ½ μαρούλι, ψιλοκομμένο
- 1 πατάτα, χοντροκομμένη
- 3 ντομάτες, πολτοποιημένες
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 κσ θυμάρι
- 8 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- 450ml νερό
x
Συστατικά
- 500 γρ φιλέτο σαρδέλας
- 600 γρ σέσκουλα
- 4 κσ φρέσκο άνηθο
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 πράσα ψιλοκομμένα
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης χοντροκομμένες
- 30 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 1 κγ εστραγκόν
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 600 γρ σπάλα μοσχάρι
- 50 γρ πλιγούρι
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι πολτοποιημένο
- 3 κλωνάρια σελερι
- 1 κσ σχοινόπρασο
- 2 κς κόλιανδρο
- 2 κσ chia seeds
- 1 καρότο χοντροκομμένο
- 1 φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη
- 4 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
- 750ml νερό
x
Συστατικά
- 30 γρ παρμεζάνα
- 80 γρ γκούντα
- 20 γρ σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
- 30 γρ μανιτάρια της αρεσκείας σας
- ½ κόκκινη πιπεριά
- 5 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
- 160 γρ μπέικον
- 5-6 ζαμπόν
- Έτοιμη ζύμη για πίτσα
x
Συστατικά
- 4 αυγά
- 1 κολοκυθάκι στο τρίφτη
- 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 2 κσ καρύδι στο τρίφτη
- 2 κσ φρέσκο δυόσμο
- 1 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 30 γρ γκούντα
- Φρέσκια ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 800γρ μπακαλιάρο
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 5 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 κόκκινα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 4 κσ άνηθο, ψιλοκομμένο
- 25 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 350γρ φρέσκο σπανάκι
- 75γρ λευκή κινόα
- 65ml λευκό κρασί
- 1 κσ πελτές
- 5 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 75ml νερό
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρια ολόκληρα