Ελευθερία
Manager AMC cookware- Expert:
- Βραδινό
- Μεσημεριανό
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Συνταγές
x
Συστατικά
- 2 φιλέτα τόνο, περίπου 1100γρ
- 2 πράσα, ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 600 φρέσκο σπανάκι
- 20 ντοματίνια
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 2 κσ λεμονοθύμαρο
- 1 κγ εστραγκόν
- 100γρ βιολογικό ντοματοπολτό
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
x
Συστατικά
- 900γρ αλεύρι γοχ
- 150γρ ζάχαρη καρύδας
- 10γρ μαγειρική σόδα
- 60γρ λευκό ξύδι
- 360γρ παρθένο ελαιόλαδο
- 20γρ baking powder
- 250gr φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 2 πορτοκάλια, ξύσμα
- 60γρ σουσάμι
- 8γρ κανέλα
x
Συστατικά
- 30 ντοματίνια
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 400γρ φρέσκο σπανάκι baby
- 400γρ κολοκύθα, κομμένη σε κύβους
- 40γρ κινόα
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 1 καρότο, ψιλοκομμένο
- 4 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα
- ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- 2 σκόρδα, πολτοποιημένα
- 1 κσ πελτέ ντομάτας
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
- 1.5 λίτρο νερό
x
Συστατικά
- 250gr μακαρόνια μαφαλντινέ
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- 2 κλωνάρια μέντα
- 4 κλωνάρια κόλιανδρο
- 90γρ αντζούγιες φιλέτο
- 20 ντοματίνια
- 15ml λευκό κρασί
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
- 750ml νερό
x
Συστατικά
- 1400γρ μπακαλιάρο
- 600γρ σπαράγγια
- 10 ντοματίνια
- 10γρ σχοινόπρασο
- 15γρ λεμονοθύμαρο
- 2 λεμόνια, χυμό
- 2 πράσα, πολτοποιημένα
- 4 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλαίων
- Πιπέρι
- 60ml νερό
x
Συστατικά
- 700γρ κουνουπίδι, σε κομμάτια
- 250γρ μύδια
- 1 πράσο, πολτοποιημένο
- 4 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
- 10 ντοματίνια
- 2 κλωνάρια σέλερι
- 100γρ σάλτσα ντομάτας
- 1 κσ πελτές ντομάτας
- 1 κγ εστραγκόν
- 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι Ιμαλάιων
- Πιπέρι