Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σκέτο, 1’ την κάθε πλευρά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, και όλα τα μυρωδικά και ντοματίνια.
Ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στο καρότο. Μόλις ο κόκκινος δείκτης περάσει την ένδειξη μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε την βρώμη, τα αυγά, το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι, και το τυρί. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να γίνει το κοτόπουλο. Στο σκεύος, βγάζουμε το κοτόπουλό και το κόβουμε κομμάτια.
Δυναμώνουμε το μάτι στο 7 να εξατμιστούν τα υγρά. Ανακατεύουμε όλα τα μείγματα μαζί. Πλένουμε το σκεύος και βάζουμε στο πάτο χαρτί ψησίματος με 1 κσ ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μείγμα. Βάζουμε ανάποδα το navigenio στο 1ο πεδίο για 35-40’ και το μάτι της κουζίνας στο 2.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα