Αρακάς κοκκινιστός

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 15 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε το μάτι στο 7, 2/3 της κουζίνας σας, τοποθετούμε το σκεύος στο μάτι και βάζουμε μέσα το λάδι. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το πράσο, και το λιωμένο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε μέχρι το κρεμμύδι να πάρει ένα χρυσό χρώμα, προσοχή, όχι καφέ χρώμα γιατί θα πικρίσει

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τον αρακά, τα καρότα, την λιωμένη φρέσκια ντομάτα, τον πελτέ, τον άνηθο, τον κουρκουμά, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά γιατί δεν θα προσθέσουμε νερό.

  • Βήμα 3ο

    Ανεβάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το visiotherm στο turbo για 7 λεπτά. Όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Στην συνέχεια, μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στο turbo, μετράμε 7 λεπτά. Σε 7 λεπτά κλείνουμε το μάτι, και περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password