Ανοίγουμε το μάτι στο 7, 2/3 της κουζίνας σας, τοποθετούμε το σκεύος στο μάτι και βάζουμε μέσα το λάδι. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το πράσο, και το λιωμένο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε μέχρι το κρεμμύδι να πάρει ένα χρυσό χρώμα, προσοχή, όχι καφέ χρώμα γιατί θα πικρίσει
Προσθέτουμε τον αρακά, τα καρότα, την λιωμένη φρέσκια ντομάτα, τον πελτέ, τον άνηθο, τον κουρκουμά, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά γιατί δεν θα προσθέσουμε νερό.
Ανεβάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το visiotherm στο turbo για 7 λεπτά. Όταν ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο soft, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Στην συνέχεια, μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στο turbo, μετράμε 7 λεπτά. Σε 7 λεπτά κλείνουμε το μάτι, και περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα