Μπακαλιάρο λεμονάτο με σπανάκι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 5 λPrep Time
  • 15 λCook Time
  • 20 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, και το πράσο και τσιγαρίζουμε. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπανάκι. Κλείνουμε το καπάκι, ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στην ένδειξη καρότο και χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

  • Βήμα 2ο

    Βγάζουμε το ψάρι, ανοίγουμε το ψάρι στο 7 και προσθέτουμε το σπανάκι να μαραθεί και ανακατεύουμε. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε 5’ για το σπανάκι. Προσθέτουμε το ψάρι και ανακατεύουμε προσθέτουμε πιπέρι και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password