Μπακαλιάρος κοκκινιστός με πατάτες

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 25 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το λάδι και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε στις πατάτες το αλάτι και το πιπέρι και τις προσθέτουμε στο σκεύος.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέσουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά, εκτός από τον μπακαλιάρο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ψάρι και το σκόρδο.

  • Βήμα 3ο

    Κλείνουμε το καπάκι, μόλις ο πράσινος δείκτης φτάσει στη πρώτη ‘κόκκινη’ ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και αφήνουμε 25’ πάνω από τη χοντρή ‘κόκκινη’ ‘ένδειξη.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password