Βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε το λάδι και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε στις πατάτες το αλάτι και το πιπέρι και τις προσθέτουμε στο σκεύος.
Προσθέσουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά, εκτός από τον μπακαλιάρο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ψάρι και το σκόρδο.
Κλείνουμε το καπάκι, μόλις ο πράσινος δείκτης φτάσει στη πρώτη ‘κόκκινη’ ένδειξη, χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 και αφήνουμε 25’ πάνω από τη χοντρή ‘κόκκινη’ ‘ένδειξη.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα