Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, με τον πράσινο δείκτη να φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη.
Τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα.
Βγάζουμε τα σκόρδα και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά και μπαχαρικά.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε και τέλος το ψάρι και τα σπαράγγια.
Κλείνουμε το καπάκι με το μάτι στο 7.
Μόλις το πράσινο περάσει την τη μέση, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 30.