Μπακαλιάρος λεμονάτος με σπαράγγια

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 0 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 0 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, με τον πράσινο δείκτη να φτάσει στην πρώτη κόκκινη ένδειξη. Τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Βγάζουμε τα σκόρδα και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά και μπαχαρικά.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε και τέλος το ψάρι και τα σπαράγγια. Κλείνουμε το καπάκι με το μάτι στο 7. Μόλις το πράσινο περάσει την τη μέση, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 30.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password