Μπακαλιάρος με σπανάκι και κινόα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 40 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Διαδικασία

    Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το πράσο. Προσθέτουμε το ψάρι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm για 25’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης χαμηλώνομε στο 2 και μαγειρεύουμε για 25’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password