Στεγνώνουμε καλά τα ψάρια μας. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Βάζουμε το φιλέτο στο αλεύρι, το αυτό και μετά στην φρυγανιά.
Βάζουμε το σκεύος στο μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα.
Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε το λάδι να καλύψει τον πυθμένα του σκεύους.
Βάζουμε μέσα τον μπακαλιάρο και το αφήνουμε 3 λεπτά. Γυρίζουμε με ένα πιρούνι.
Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Αφήνουμε πάνω στο μάτι 5 λεπτά.
Ανοίγουμε και σερβρίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment *
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Προσθέστε με στο ενημερωτικό δελτίο σας και κρατήστε με ενήμερο κάθε φορά που δημοσιεύετε νέες αναρτήσεις ιστολογίου