Μπακαλιάρος πανέ

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 3Servings
  • 5 λPrep Time
  • 10 λCook Time
  • 15 λReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Στεγνώνουμε καλά τα ψάρια μας. Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το φιλέτο στο αλεύρι, το αυτό και μετά στην φρυγανιά.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε το λάδι να καλύψει τον πυθμένα του σκεύους.

  • Βήμα 5ο

    Βάζουμε μέσα τον μπακαλιάρο και το αφήνουμε 3 λεπτά. Γυρίζουμε με ένα πιρούνι.

  • Βήμα 6ο

    Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Αφήνουμε πάνω στο μάτι 5 λεπτά.

  • Βήμα 7ο

    Ανοίγουμε και σερβρίρουμε.

114 Views

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password