Μπακαλιάρος ψητός

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στο ‘καρότο’. Αλείφουμε τον μπακαλιάρο με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανοίγουμε και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο. Τσιγαρίζουμε και γυρνάμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε την ρίγανη και το λεμόνι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε για 10’ στο 5. Βάζουμε από πάνω το navigenio για 5’ να ξεροψηθεί το ψάρι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password