Μπακαλιάρος ψητός

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 2Servings
  • 0 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 20 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στο ‘καρότο’. Αλείφουμε τον μπακαλιάρο με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανοίγουμε και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο. Τσιγαρίζουμε και γυρνάμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε την ρίγανη και το λεμόνι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε για 10’ στο 5. Βάζουμε από πάνω το navigenio για 5’ να ξεροψηθεί το ψάρι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password