Βάζουμε το 5 λίτρα να προθερμανθεί στο μάτι στο 7, 2/3 της κουζίνας σας. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές. Αφήνουμε να τσιγαριστει για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι τα κομμάτια να ξεκολλουν από τον πάτο με ευκολία.
Στην συνέχεια, γυρνάμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το κρεμμύδι σε λωρίδες, το μπουκοβο, τον κουρκουμά, το αλάτι και ανακατεύουμε. Το ψήνουμε για 1-2 λεπτά με ανοιχτό καπάκι. Προσθετουμε την μπύρα και δυναμώνουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm 10’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στο πρώτο soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2. Μαγειρεύει στο turbo για 10’ και κλείνουμε το μάτι. Περιμένουμε μέχρι όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους θέση και ανοίγουμε το καπάκι. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε το λάδι.
Σε ένα μπωλακι, βάζουμε το κορν φλάουρ και 2 κ.σ. από το ζουμί του φαγητού μας, ανακατεύουμε να διαλυθεί όλο το κορν φλάουρ και να μην υπάρχουν κομμάτια, και μετά προσθέτουμε στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε.
Όταν έχουμε ακόμα 7 λεπτά ψησίματος στο κοτόπουλο στο 3,5lt βάζουμε το ρύζι και το νερό, το τζίντζερ, το αλάτι, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 10’ στο καρότο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε στο 2, και περιμένουμε 10’.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα