Βάζουμε σε μία μεγάλη σουπιέρα τις γλυκοπατάτες κομμένες σε κομμάτια. Προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι, το λάδι και την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε και τις μπριζόλες μία μία και τις ανακατεύουμε και αυτές με τις πατάτες. Τις αφήνουμε να μαριναριστούν, 10 λεπτά.
Παίρνουμε το σκεύος Hotpan 5lt 32cm και βάζουμε κάτω τις πατάτες, από πάνω τις μπριζόλες, την πιπεριά σε κομματάκια, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι σε φέτες, την πάπρικα και το θυμάρι. Ανοίγουμε το μάτι στο 7. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm στα 30 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στo καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.