Παίρνουμε το hotpan 5lt 32cm, ανάβουμε το μάτι στο 7 από το 9 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα.
Μόλις φτάσει στην μπριζόλα το audiotherm, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τα χοιρινά πλευρά. Βάζουμε από πάνω λίγο αλάτι, λίγο αποξηραμένο κρεμμύδι και σκόρδο και λιγο πιπέρι. Αφήνουμε να τσιγαριστούν για 3-5 λεπτά. Τα γυρίζουμε από την άλλη και βάζουμε λίγο ακόμα πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι και αλάτι. Τσιγαρίζουμε και από αυτήν την πλευρά για 3 ως 5 λεπτά. Βάζουμε τις δύο κουτελιές λάδι. Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά από κάθε πλευρά και τα βγάζουμε από το σκεύος και το καθαρίζουμε.
Για την σάτσα βάζουμε το ξερό κρεμμύδι, πολτοποιημένο, το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε ανακατεύοντας τον τοματοχυμό, την μουστάρδα, την σάλτσα σόγιας, το ξύδι, την πάπρικα και το μέλι. Βάζουμε μέσα τα χοιρινά πλευρά. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σάλτσα και προσθέτουμε το δεντρολίβανο. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm στο καρότο για 10 λεπτά.
Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε, βγάζουμε το δεντρολίβανο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα