Χοιρινές μπριζόλες γλυκόξινες με μανιτάρια & ανανά

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 10 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 30 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε το μάτι στα 2/3 της κουζίνας σας, εδώ στο 7, και προθερμαίνουμε το σκευος hotpan στην ‘μπριζόλα’, ρυθμίζοντας το audiotherm στην ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και βάζουμε μέσα τις 4 μπριζόλες και κλείνουμε το καπάκι. Περιμένουμε ο κόκκινος δείκτης να φτάσει στο ‘καροτο' και ανοίγουμε το καπάκι και γυρνάμε τις μπριζόλες. Κλείνουμε το καπάκι και περιμένουμε 1 λεπτό. Γυρνάμε ξανά τις μπριζόλες και βάζουμε αλάτι, πιπέρι, και αφαιρούμε από το τηγάνι.

  • Βήμα 2ο

    Στο ζουμί που έχουν βγάλει οι μπριζόλες βάζουμε τα μανιτάρια κομμενα σε λωρίδες (μέγεθος της προτίμησης σας – Δείτε βίντεο), την πιπεριά και σοτάρουμε. Μετά από 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μανιτάρια, βάζουμε μέσα τις μπριζόλες και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 3ο

    Σβήνουμε με ένα σφηνάκι κονιάκ και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τον ανανά και κλείνουμε το καπάκι, και το Ρυθμίζουμε 20 λεπτά στο ‘καρότο’. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ‘μπριζόλα το χαμηλωνω στο 3 και μαγειρεύουμε στο ‘καρότο’ για 20 λεπτά.

Tips & variations

  • Σερβίρουμε με βραστό καλαμπόκι

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password