Ανοίγουμε το μάτι στα 2/3 της κουζίνας σας, εδώ στο 7, και προθερμαίνουμε το σκευος hotpan στην ‘μπριζόλα’, ρυθμίζοντας το audiotherm στην ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και βάζουμε μέσα τις 4 μπριζόλες και κλείνουμε το καπάκι. Περιμένουμε ο κόκκινος δείκτης να φτάσει στο ‘καροτο' και ανοίγουμε το καπάκι και γυρνάμε τις μπριζόλες. Κλείνουμε το καπάκι και περιμένουμε 1 λεπτό. Γυρνάμε ξανά τις μπριζόλες και βάζουμε αλάτι, πιπέρι, και αφαιρούμε από το τηγάνι.
Στο ζουμί που έχουν βγάλει οι μπριζόλες βάζουμε τα μανιτάρια κομμενα σε λωρίδες (μέγεθος της προτίμησης σας – Δείτε βίντεο), την πιπεριά και σοτάρουμε. Μετά από 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μανιτάρια, βάζουμε μέσα τις μπριζόλες και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με ένα σφηνάκι κονιάκ και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τον ανανά και κλείνουμε το καπάκι, και το Ρυθμίζουμε 20 λεπτά στο ‘καρότο’. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ‘μπριζόλα το χαμηλωνω στο 3 και μαγειρεύουμε στο ‘καρότο’ για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με βραστό καλαμπόκι