Ανοίγουμε το μάτι στα 2/3 της κουζίνας σας, εδώ στο 7, και προθερμαίνουμε το σκευος hotpan στην ‘μπριζόλα’, ρυθμίζοντας το audiotherm στην ‘μπριζόλα’. Ανοίγουμε το σκεύος και βάζουμε μέσα τις 4 μπριζόλες και κλείνουμε το καπάκι. Περιμένουμε ο κόκκινος δείκτης να φτάσει στο ‘καροτο' και ανοίγουμε το καπάκι και γυρνάμε τις μπριζόλες. Κλείνουμε το καπάκι και περιμένουμε 1 λεπτό. Γυρνάμε ξανά τις μπριζόλες και βάζουμε αλάτι, πιπέρι, και αφαιρούμε από το τηγάνι.
Στο ζουμί που έχουν βγάλει οι μπριζόλες βάζουμε τα μανιτάρια κομμενα σε λωρίδες (μέγεθος της προτίμησης σας – Δείτε βίντεο), την πιπεριά και σοτάρουμε. Μετά από 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μανιτάρια, βάζουμε μέσα τις μπριζόλες και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με ένα σφηνάκι κονιάκ και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τον ανανά και κλείνουμε το καπάκι, και το Ρυθμίζουμε 20 λεπτά στο ‘καρότο’. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ‘μπριζόλα το χαμηλωνω στο 3 και μαγειρεύουμε στο ‘καρότο’ για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με βραστό καλαμπόκι
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα