Χοιρινό κότσι με λάιμ και φινόκιο

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 25 λΠροετοιμασία
  • 35 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος 5tl 24cm και το μάτι της κουζίνας στο 7. Βάζουμε το κρεμμύδι, πολτοποιημένο και τις 4κσ λάδι και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε το πολτοποιημένο φινόκιο και τα τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε ψιλοκκομμένα τον άνιθο, τον μαϊντανό και την πιπεριά, τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι, και ξύσμα από 1 λάιμ. Κλείνουμε το γρήγορο καπάκι και βάζουμε το μάτι στο 9. Βάζουμε το audiotherm 1 λεπτό στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξει το καπάκι. Όταν ανοίξει, ανάβουμε το μάτι στο 9 και βάζουμε μέσα το κότσι μας. Βάζουμε από πάνω την κόκκινη πάπρικα και το χυμό από 2 λάιμ.

  • Βήμα 3ο

    Καθαρίζουμε το χείλος του σκεύους και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 30 λεπτά στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο νταμάκι του soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password