Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Τσιγαρίζουμε στεγνό το κρέας και από τις 2 πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Τσιγαρίζουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 20’ στο ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’, από το 9 χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις όλοι οι δείκτες γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση, σερβίρουμε.