Χοιρινό με κόκκινη κολοκύθα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 20 λΠροετοιμασία
  • 40 λΜαγείρεμα
  • 60 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Τσιγαρίζουμε στεγνό το κρέας και από τις 2 πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Τσιγαρίζουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 20’ στο ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’, από το 9 χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις όλοι οι δείκτες γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση, σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password