Βάζουμε το σκεύος και ανοιγουμε το μάτι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στη μπριζόλα και χτυπήσει το audiotherm, ανοίγουμε καπάκι και σοτάρουμε το κρέας. Μετά από 2' (όταν θα ξεκολλάει ευκολα) το γυρίζουμε, τσιγαριζουμε και από την άλλη πλευρά και το βγάζουμε από το σκεύος.
Προσθέτουμε στο σκεύος τις πιπεριές χοντροκομμενες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσο και το καρότο. Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το λάδι, τις πατάτες χοντροκομμένες, τα ντοματινια και τον μισό μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στη 1 και 45'. Βάζουμε το audiotherm στο καρότο και το μάτι στο 7. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα