Χοιρινό με πατάτες και πιπεριές

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 5 λPrep Time
  • 45 λCook Time
  • 50 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος και ανοιγουμε το μάτι στο 7. Ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις φτάσει ο πρώτος κόκκινος δείκτης στη μπριζόλα και χτυπήσει το audiotherm, ανοίγουμε καπάκι και σοτάρουμε το κρέας. Μετά από 2' (όταν θα ξεκολλάει ευκολα) το γυρίζουμε, τσιγαριζουμε και από την άλλη πλευρά και το βγάζουμε από το σκεύος.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε στο σκεύος τις πιπεριές χοντροκομμενες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσο και το καρότο. Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε το λάδι, τις πατάτες χοντροκομμένες, τα ντοματινια και τον μισό μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στη 1 και 45'. Βάζουμε το audiotherm στο καρότο και το μάτι στο 7. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password