Χοιρινό με πορτοκάλι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 20 λΠροετοιμασία
  • 50 λΜαγείρεμα
  • 1:10 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος στο μάτι, ανάβουμε στο 7 και ρυθμίζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις φτάσει ο κόκκινος δείκτης και χτυπήσει το audiotherm ανοίγουμε και βάζουμε μέσα στο σκεύος ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο. Καραμελώνουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας.

  • Βήμα 2ο

    Περιμένουμε 2' (μέχρι να ξεκολλάει το κρέας εύκολα από το σκεύος) και γυρίζουμε το κρέας προσθέτοντας την πράσινη πιπεριά χοντροκομμενη. Αφήνουμε 2' και το σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ (περίπου σε 30") προσθέτουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά και κλείνουμε το καπάκι. Ρυθμίζουμε το audiotherm στο καρότο για 45-60'.

  • Βήμα 3ο

    Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην ενδειξη 'μπριζόλα' χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3. Μαγειρεύουμε το φαγητό μας στην ένδειξη 'καρότο' για 45-60'.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password