Ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το χταπόδι.
Ξεροψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι.
Βάζουμε το audiotherm για 10 λεπτά στο turbo και το μάτι στο 9. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε στο 2.
Μόλις χτυπήσει το audiotherm, κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης. Ανοίγουμε, και σερβίρουμε με λίγο ρίγανη, λάδι, ξύδι.