Παίρνουμε το σκεύος 5lt 24cm και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το χταπόδι και το τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά γυρίζοντάς το.
Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα κρεμμύδια καλά λιωμένα και ανακατεύουμε. Τα τσιγαρίζουμε για μισό λεπτό. Προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι, καυτερό μπούκοβο, εστραγκόν, ντοματοπελτέ, άνηθο και μαϊντανό, και τις 6 κουταλιές της σούπας λάδι. Ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm 4 λεπτά στο turbo. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο νταμάκι του σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας από το 9 στο 2. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το χταπόδι μας 4 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης.
Ανοίγουμε το σκεύος, βάζουμε το μάτι στο 7 και προσθέτουμε μέσα το σπανάκι. Κλείνουμε με το απλό καπάκι και βάζουμε το audiotherm 5 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε από το 7 στο 2. Μόλις φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 5 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και είναι έτοιμο. Σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα