Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και πιπεριές

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 6Servings
  • 10 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 30 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στεγνό και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί. Αφαιρούμε το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 2ο

    Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε με το sec quick. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε, ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘turbo’ για 10’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 10’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password